maanantai 22. heinäkuuta 2013

121# estevalkka

heissaan!

pahoittelen viivästystä!! olin unohtanut julkaissa tämän postauksen hehheh :D


Alotettiin tulemalla isolla ympyrällä pientä 60cm pystyä oikeelta,Nipsu oli vähä tahmee alussa. Tultiin sitä pari kertaa joka meni hyvin. Sen jälkee alettiin tulla vasemmalta pientä okserii 70cm-80cm. Siinä Nipsu oli jo terävämpi. Ainiin pakko mainita että nipsu oli ihan sika mega hyvä eilen koulutunnilla joten tänäänki se oli hyvä ku oli niin auki tai silleen! Sit tultiin kerran sarja jossa oli 2askelta. Se oli vähä niinku jumppa tai semmone hankala et ei ollu ihan normit 2.





Sen jälkee tultii rataa joka meni sillee et vasemmalta ympyrältä pysty-oikeelle sarja-okseri-vasemmalle-pysty-4askelta-okseri. Esteet oli vaihtelevasti 70cm-90cm. Nipsu ei kyttäilly ja lähestymisetki suju paitsi linjalla okserille tultii ihan liian juureen ja sen takia huono hyppy. 

Tultiin myös lopuski semmonen rata että okseri 90cm-4 askelta- pystsy 110cm - okseri 80cm-pysty80cm,-vesi 80cm( tultiin vesi myös pienenä ekan kerran)  Nipsu oli tosi kiva ratsastaa,kuunteli pienintäkin apua! Johkukin sano että meni tosi hyvin!  





Nipsu oli tosi kiva,pari huonoa lähestymistä ja turhaa pudotusta,hyvin silti! Yritän tässä ladata tänne youtubeen koostetta minkä tein mutta saa nähdä milloin sekin teidät näthtäväki tulee koska se lataa aika kauan! 

Perjantaina nipsulilla oli osteopaatti joten viikonloppu oli kevyttä menoa! Tänään olin koulutunnilla jennan ja sandran kaa ja meni ihan hyvin paitsi Nipsu oli niin kuoleman laiska. Tehtiin avoja,väistöjä käynti-laukka siirtymisiä. En jaksa tunnista tällä kertaa enempää selittää! Mentiin sitte Idan ( joka oli Millillä wistillä ratsastamas ) Sandran ja Jennan kaa loppukäynnit maastoon,oli hirvee ilme! 

-Amanda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti